Hoe kan ik mijn NetcamViewer Monitor vinden op het netwerk voor configuratie en bediening?

startupU kunt NetcamViewer Monitor bedienen via de webbrowser op elk device met een netwerkverbinding in hetzelfde netwerk als waar de NetcamViewer Monitor is aangesloten. Hiervoor vult u het ip-adres of de hostname van NetcamViewer Monitor in in de adresregel van uw browser.

Het ip-adres en de hostname van uw NetcamViewer Monitor vind u na het opstarten van de unit linksonder op het scherm.

Indien u geen toegang heeft tot het scherm, kunt u NetcamViewer Monitor vinden door een ip-scan van uw volledige netwerk te maken. Wij adviseren voor Windows hiervoor het programma 'Advanced IP Scanner'.

NetcamViewer Monitor zal dan indien bereikbaar getoond worden als Raspberry Pi.

advancedipscanner