Hoe kan ik de instellingen van NetcamViewer Monitor wissen en terugzetten naar fabrieksinstellingen?

U kunt NetcamViewer Monitor terugzetten naar de originele fabrieksinstellingen zonder gebruikersnaam en wachtwoord door de onderstaande URL in te geven in een browser waarmee u de unit kunt bereiken. U dient hierbij de HDMI-kabel uit de unit te verwijderen en NetcamViewer Monitor dient ingesteld te staan voor weergave via HDMI.

• http://[IP-ADRES]/commands/hard-reset

Hierbij vervangt u het [IP-ADRES] door het IP-adres of host name van NetcamViewer Monitor.

Indien gelukt, zal NetcamViewer Monitor opnieuw opstarten en zijn IP-adres weergeven op de monitor.

LET OP: U RAAKT ALLE INSTELLINGEN KWIJT. DIT KAN NIET ONGEDAAN WORDEN GEMAAKT.