Configuratie

Via het menu aan de linkerzijde kiest u de optie "instellingen" en vindt u de instellingen onder het kopje "systeem".

Indien u NetcamViewer Monitor met de apart geleverde kabel aansluit op een analoge monitor, kunt u hier de correcte weergave modus kiezen. De standaardwaarde is PAL (Europa).

on Donnerstag Januar 26 by Super User
Was this helpful?

startupU kunt NetcamViewer Monitor bedienen via de webbrowser op elk device met een netwerkverbinding in hetzelfde netwerk als waar de NetcamViewer Monitor is aangesloten. Hiervoor vult u het ip-adres of de hostname van NetcamViewer Monitor in in de adresregel van uw browser.

Het ip-adres en de hostname van uw NetcamViewer Monitor vind u na het opstarten van de unit linksonder op het scherm.

Indien u geen toegang heeft tot het scherm, kunt u NetcamViewer Monitor vinden door een ip-scan van uw volledige netwerk te maken. Wij adviseren voor Windows hiervoor het programma 'Advanced IP Scanner'.

NetcamViewer Monitor zal dan indien bereikbaar getoond worden als Raspberry Pi.

advancedipscanner

on Donnerstag Januar 26 by Super User
Was this helpful?

Dat is mogelijk, dat doet u d.m.v. deze stappen te volgen:

1. Via het menu aan de linkerzijde kiest u voor de optie instellingen.
  2. Onderaan de pagina vindt u onder het kopje ‘’Systeem’’ de handmatige IP-instellingen.
  3. Als u die activeert vindt u de volgende opties waar u uw IP-instellingen handmatig kunt instellen:
    NetcamViewerMonitor-SystemSettings
on Donnerstag Januar 26 by Super User
Was this helpful?
  1. Via het menu aan de linkerzijde kiest u de optie "instellingen".
  2. Hier kiest u voor de optie "Taal", u kunt kiezen uit 3 talen: Engels, Nederlands of Duits.
  3. Als u een taal heeft gekozen, kunt u het beste de pagina verversen zodat de taal veranderd wordt in de taal die u heeft gekozen.