Ik heb mijn iPhone gereset en wil de volledige versie opnieuw activeren

Indien u reeds de volledige versie voor een onbeperkt aantal camera's heeft gekocht, dan wordt dit bewaard bij de AppStore.

Na verwijderen en opnieuw installeren van de software NetcamViewer Mobile of na een reset van de iPhone, zal deze instelling op uw apparaat niet bewaard zijn gebleven.

In dat geval kunt u na het toevoegen van twee camera's de derde toevoegen en opnieuw ervoor kiezen om de volledige versie aan te kopen. De AppStore zal nu een melding maken dat u deze aankoop reeds gedaan heeft en de volledige versie wordt gratis vrijgeschakeld.

on Donnerstag Januar 26 by Super User
Was this helpful?