Hoe installeer ik NetcamViewer Mobile?

NetcamViewer Mobile kunt u vinden in de iPhone en iPad AppStore. U kunt NetcamViewer Mobile als volgt installeren:

1. Open de Apple AppStore
  2. Kies voor "Zoek"
  3. Zoek op "NetcamViewer"
  4. U zult als resultaat onder andere vinden: NetcamViewer Mobile, klik deze aan.
  5. U ziet nu de omschrijving van NetcamViewer Mobile. Wanneer u op "gratis" klikt, zal de knop wijzigen in "installeer". Om NetcamViewer Mobile te installeren klikt u nogmaals op "installeer".
  6. Er zal nu om uw gebruikersgegevens gevraagd worden, wanneer u deze heeft ingevoerd zult u zien dat NetcamViewer Mobile is geïnstalleerd.

netcamviewer install